Du får cashback i +1.000 fysiske butikker og webshops i hele Danmark. Log ind og se hvem som er med på app'en eller hjemmesiden.


Deltagende fysiske butikker: 2 typer

 • Automatiske butikker 
  Butikker hvor du betaler, helt som du plejer med et tilmeldt Dankort og herefter modtager cashback. Langt de fleste butikker i cashbackAPP er automatiske butikker. 

 • Snapcash butikker
  Butikker hvor du betaler, og herefter uploader din kvittering i cashbackAPP under butikkens profil. Herefter bliver dit køb registreret på din cashbackAPP konto.
   

Deltagende webshops: 2 typer

 • Automatisk butikker:
  Webshop hvor du betaler helt som du plejer med et tilmeldt Dankort og herefter modtager cashback.

 • Click butikker:
  Webshop hvor du skal klikke på "Click her og shop" under butikkens profil på cashbackAPP eller cashbackapp.dk. Du modtager kun cashback, såfremt du har klikket på vores link til butikkens webshop. Bemærk at click-butikkerne har særlige vilkår, hvor der eksempelvis ikke gives cashback på det momspligtige beløb, fragt og lign. 

  (Bemærk: Der er nogle tekniske indstillinger på din computer, du skal være opmærksom på for at dine køb ved click butikker registreres. Se nærmere under ”Hvordan sikre jeg at min computer tillader, at jeg får cashback hos online partnere?”)