Handler du hos en deltagende webshop, som du finder på cashbackAPP eller www.cashbackapp.dk, skal du være opmærksom på to forskellige typer af webshops:

1. Automatisk butikker:
    Webshop hvor du betaler helt som du plejer med et tilmeldt Dankort og herefter modtager cashback
  2. Click butikker:
    Webshop hvor du skal klikke på "Click her og shop" under butikkens profil på cashbackAPP eller cashbackapp.dk. Du modtager kun cashback, såfremt du har klikket på vores link til butikkens webshop. Vi kan nemlig ikke spore dit besøg hos den pågældende online partner, hvis du ikke klikker dig igennem linket, og du vil derfor heller ikke kunne få dine cashback belønninger.