Hvis der står "Automatisk Butik", skal du blot handle med dit tilmeldte betalingskort.

Hvis der står "Click Butik", skal du Click'e på "Click og Shop" under butikkens profil på cashbackAPP eller cashbackapp.dk. Her modtager du kun cashback, såfremt du har klikket på vores link til butikkens webshop.

For at sikre at vi kan spore, at du har handlet hos en af vores online partnere, og du samtidig får dine cashback belønninger, er der nogle ting du skal sikre dig på din computer:

• At din browser tillader cookies og JavaScript
  • At din eksisterende cookie cache er tømt hver gang du laver en ny transaktion, for at undgå konflikter med andre gemte cookies fra andre sider. Dette gør du lettest i størstedelen af browsere, hvis du trykker på ”Instillinger/Tools”
  • At din sikkerheds-/anti-virus software eller forældrekontrol genkender/godkender www.cashbackapp.dk  som en ”sikker” side, så den tillader cookies når du foretager en transaktion
  • At din ”pop-up blocker” er slået fra, da nogle af forretningerne bruger pop-up vinduer til betalingsvindue
  • At din ”InPrivate browsing” er slået fra - en feature fra Internet Explorer 8