Hvis du har glemt dit kodeord, skal du blot klikke på ”Glemt Kodeord” linket under log-in boksen på cashbackAPP eller cashbackAPP.dk og følge instruktionerne. Du vil derefter modtage en e-mail på din registrerede e-mailadresse. (HUSK at kigge i spam mappen, hvis du ikke modtager mailen indenfor 5 minutter)

Herefter er det blot at følge instruktionerne for at gendanne dit kodeord. Hvis du stadig har problemer med at logge ind, kontakt venligst vores kundeservice på kundeservice@cashbackapp.com og oplys os dit navn og telefonnummer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.