Hvis du ønsker at opdatere dine personlige oplysninger, og/eller dine betalingskort, kan du hele døgnet logge ind og gøre dette under ”Min konto” via www.cashbackapp.com. Du skal dog være opmærksom på, at ændrer du din registrerede e-mailadresse, skal du af sikkerhedsmæssige årsager bekræfte denne adresse som din egen, da denne fungere som dit brugernavn. Oplever du problemer, kan du kontakte os os via kundeservice@cashbackapp.com eller tlf. 50 50 03 00 alle hverdage 9-16.