Som udgangspunkt nej. Du får cashback-belønninger, hver gang du handler hos deltagende fysiske butikker og webshops.

Men det er den enkelte butik eller webshop, som suverænt bestemmer, hvor meget dine cashback belønninger skal være.

Vælger en butik eller webshop, at ændre sine cashback, bestræbe vi os altid på at informere dig om enhver ændring eller opdatering med det samme.

Vær opmærksom på, at de fleste butikker og webshops måske samarbejder med andre loyalitetsprogrammer, og du derfor ikke kan få både deres rabatter og tilbud, og oven i cashback belønninger. Du skal ligeledes være klar over, at der i særlige tilfælde kan være varer der ikke kvalificerer til cashback belønninger. Vi vil gøre vores bedste for også at informere dig om disse undtagelser.