Du får Danmarks nemmeste fordelsprogram. Tilmeld dig gratis, og spar penge hver gang du handler.

Hos os får du ikke endnu et plastik-fordelskort til din pung, ej heller voucher, kuponer eller stempelhæfter, du skal holde styr på. Når du tilmelder dig, registrerer du blot dit Dankort, og handler herefter fuldstændig, som du plejer i de mange butikker og webshops, som er tilmeldt i programmet. Herfra er du klar til at samle cashback, eller på dansk; få "penge tilbage" på de køb du foretager.

I app'en kan du hele tiden følge med i hvilke fysiske butikker og webshops, som er med i programmet. Der kommer hele tiden nye til. Du kan også opleve, at du løbende vil modtage gode tilbud fra de butikker og webshops du følger.

Hos cashbackAPP er der ingen oprettelsesgebyr eller lignende, som du oplever hos de fleste andre fordelsprogrammer.
Du kan udbetale pengene direkte til din bankkonto, hver gang du har opsparet 200 kr. eller mere. Når du udbetaler modregnes der 20 kr. i administrationsgebyr.