Du finder ”Privatlivspolitik” for brug af cashbackAPP på https://www.hent-cashbackapp.com/persondatapolitik. Vores ”Privatlivspolitik” sikrer dig bl.a., at vi aldrig videresælger dine oplysninger til tredje part, og det er kun butikker, kæder og online partnere, hvor du har foretaget et egentligt køb, der har mulighed for at foretage direkte markedsføring overfor dig via app'en. Du vil altid kunne sige nej tak til denne markedsføring fra de pågældende butikker, kæder og online partnere.

Vi forbeholder os retten til løbende at kunne ændre vores ”Privatlivspolitik”, hvis vi mener det er nødvendigt.