Bekræftet cashback:
Så snart vi har modtaget din cashback-belønning fra butikken eller webshoppen, bliver den straks indsat på din cashback konto, og er derfor nu en bekræftet cashback. Du kan anmode om at få udbetalt "Bekræftet cashback", hver gang du har opsparet 200 kr. eller mere. Når du udbetaler modregnes der 20 kr. i administrationsgebyr.

Afventende cashback:

Afventende cashback betyder, at du er berettiget og registreret til at få en cashback-belønning for dit køb hos en af vores fysiske butikker eller webshop partnere. Vi har dog endnu ikke modtaget dine cashback-belønninger fra den pågældende butik eller online partner.

Afventende cashback forekommer kun ved vores "click butikker" og "Snapcash butikker".