Du finder "Betingelser & Vilkår" for brug af cashbackAPP på https://www.hent-cashbackapp.com/brugerbetingelser

Vores "Betingelser & Vilkår" beskriver bl.a. oprettelse af profil, udbetalinger, sikkerhed og drift af cashbackAPP. Du skal godkende disse "Betingelser & Vilkår" for at bruge cashbackAPP, ellers kan du ikke oprette dig.

Vi forbeholder os retten til løbende at kunne ændre vores ”Betingelser & Vilkår”, hvis vi mener det er nødvendigt.