Cookies er små tekstfiler, som automatisk gemmes på din computer når du acceptere dette. Nogle af de deltagende webshops (Click Butikkerne) bruger også JavaScript. Begge dele bruger vi til at spore dine køb hos vores online partnere, så vi kan sikre dig, at du får dine cashback-belønninger. Så det er vigtigt, at du sikrer dig både at have cookies og JavaScript slået til i din browser, når du shopper hos vores online partnere via vores site.

Ellers kan vi ikke beregne din cashback-belønning. Find den ønskede online partner via vores site eller app som du ønsker at handle hos, og klik på linket ”Click og Shop”. Så handler du bare som du plejer, og modtager cashback-belønningen. Du modtager også cashback-belønning, selvom nogle varer er nedsat i butikken i forvejen.